Andreas Bach Aaen Innovation og Open Source

6. juli, 2009

Et par Nokia

Filed under: småsnak — andreas @ 18:26

Et par Nokia

Jeg har netop rundet 10 års ancinitet på mit arbejde. Firmaet har så heddet Telebit Communications A/S, Ericsson Telebit A/S, Ericsson Danmark A/S, TietoEnator A/S og Tieto Denmark A/S. I langt det meste af forløbet har jeg arbejdet for Ericsson. At arbejde for Ericsson er dog ikke ensbetydende med at man får adgang til billige mobiltelefoner. Flere familiemedlemmer og venner har spurgt forgæves til dette gennem årene. Jeg har dog selv haft en Ericsson telefon det meste af tiden, da jeg har kunnet købe min aflagte firmatelefon ca. hvert tredie år.

Denne gang passede timingen dog ikke. Min SonyEricssontelefons knapper og batteri var slidt op. Jeg ville have en ny billig klaptelefon uden abonnement. Mærket var underordnet. Det blev en Nokia. Ca. samtidigt fandt jeg i de dybe gemmer de gummistøvler frem som jeg selv havde gået i, da jeg var lille. Mon ikke de var fine til min yngste søn, når han sidder i sandkassen i vuggestuen.

Det korte af det lange. Jeg er vokset op med Nokia og har nu købt endnu et produkt fra den finske gummistøvleproducent.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress