Andreas Bach Aaen Innovation og Open Source

3. august, 2009

Nyt job søges

Filed under: job — andreas @ 7:15

andreas_bach_aaen.jpg

Ud over at have Linux og Open Source som hobby, som denne blog afspejler, så har min arbejdstid i de seneste 10 år også været med Linux på desktoppen og Open Source værktøjer på hylden. Det har været kodning af IPv4/IPv6 protokoler, IPSec, distribuerede og redundante systemer og failover mekanismer. Jeg har kodet i C, Python, shell, perl, tcl, Erlang og en hel del mere, som del af den nødvendige integration i større systemer. I de seneste fire år har jeg arbejdet meget med virtualisering af netværk samt Linux i produkter. Jeg har porteret meget store Linuxkerne patches og arbejdet med Xen, Qemu, Vmware og network namespaces. Jeg har fuldautomatiske installationsscripts til virtuelle maskiner baseret på en Novell Suse SLES distribution skåret godt ind til benet. Arbejdsmetoden har som oftest været en testdreven udvikling, hvor al projektets kildekode compileres og testes automatisk hver nat for at vedholde en høj kvalitet.

Det jeg søger må gerne indeholde noget med Open Source komponenter eller Linux, men det er ikke et must. Det er jo både fordele og ulemper ved at ens hobby også er blevet til ens levebrød. Arbejdsstedet skal gerne ligge i Århus eller tæt på. Hjemmearbejde er også en mulighed.

Tiderne er ikke til, at alle job slåes op, så hvis du har hørt om nogen, der måske mangler en mand, så giv mig et praj.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress