Andreas Bach Aaen Innovation og Open Source

25. april, 2007

Sjov med Asterisk

Filed under: linux,småsnak — andreas @ 7:28

linkstation_on_desk.jpg

Hvor ofte er du ikke blevet ringet op af avis eller forsikringssælgere eller endnu værre analysebureauer? Det er ufatteligt hvad man kan få folk til at svare på hvis bare de tror at det er Gallup de snakker med. Jeg er for længst stået af og indleder som regel med spørgsmål hvem der har bestilt og betalt denne analyse. Ofte vil de ikke svare på dette. Man kan selvfølgelig bare knalde røret på, men det er nu mere underholdende at svare helt hen i vejret på spørgsmålene. Eller endnu bedre bevist manipulere med svarene, hvis man har en stærk mistanke om hvem der har bestilt analysen for, at “bevise” noget på forhånd bestemt. Hvilken cola smager bedst?

En mulig løsning på dette kan muligvis være at udnytte folks høflighed en smule. Prøv at ringe på 36958833 og hør hvad jeg mener. Asterisk tager imod dig.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress