Andreas Bach Aaen Innovation og Open Source

2. maj, 2007

Dårlig journalistik har det hårdt

Filed under: småsnak — andreas @ 22:28

Web mediet kan være hårdt. Det at mening mand kan kommentere på journalistiske artikler har ind imellem sine helt klare styrker. Det kan selvfølgelig også føre til trøstesløse diskussioner af folk, der føler sig hæver over konkret viden. Omvendt, så kan det blive uhyre underholdende hvis det er journalisten, der har trukket det korte strå og de kommenterende læsere der har fat i den lange ende. På computerworld.dk var der et sådant guldkorn i går. En ikke nyhed gøres godt og grundigt til grin. Hvad mon efterfølgeren til Rocky IV skal hedde?

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress