Andreas Bach Aaen Innovation og Open Source

13. april, 2007

I begyndelsen var uucp…

Filed under: småsnak — admin @ 21:03

Jeg har benyttet usenet længe og sidenhen masser af epostlister. Det fungerer godt, men det er ikke nødvendigvis den eneste rigtige måde at skriftligt baserede udvekslinger via internettet. Der er også wiki’er og web-forumer. Alle har deres styrker og svagheder. Det er nu tid til med egne ben at finde grænserne for BLOG mediet. planet.sslug.dk var det der fik mig til at se lyset. En samling af kompetente folk omkring Linux og alt der hører med. Ingen snævre bånd som på usenet eller postlister. Det er op til den enkelte at holde sig til emnet.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress