Andreas Bach Aaen Innovation og Open Source

5. august, 2007

Møjbillig miniserver – prisfejlsat

Filed under: hardware,linux — andreas @ 2:36

linkstation_on_desk.jpg

Opdatering d. 6/8-07. Det lader desværre til at dette var prisfejl i sommervarmen, som ingen fik glæde af. Lige nu er billigste pris 1628 incl. levering.

Oprindeligt indlæg:

Nu havde jeg næsten lige fortalt om at man nu kunne få den mini-server, som købte i januar til 2400 kr til 1700 kr. Nu kan den i stedet fås til 600 kr. Det er vel nærmest billigere end en 500 GB disk koster i løs vægt. Er der mon gået kuk i prislisten hos en af grosisterne, eller er harddiske blot voldsomt på vej ned i pris? Om ikke andet, jeg bestilte i alt fald en. Så er der også en til backup og/eller eksperimenter.

Lillebroren med 250 GB disk kan fås for 380 kr incl forsendelse. Hvor billigt kan man egentligt komme i gang med embedded Linux? Indtil nu har jeg ment, at en Linksys WRT54GL har været noget af det billigste.

4 Comments »

 1. Ja det var godt nok billigt!
  Det var næsten også for godt til at være sandt, jeg kan se at priserne her til morgen kl.07:42 er ændret fra 318,- til 1554,- for en 250 GB hos Computerne.com.
  Nåede lige at bestille en 250 GB til 380,- men det skal jeg nok ikke regne med 🙁

  Jesper Dehli

  Kommentar by Jesper Dehli — 6. august, 2007 @ 7:44

 2. Det lader til at samtlige 4 butikker har sat prisen op igen her til morgen. Nu er det så spændende om vi, der har bestilt får varen til den oplyste pris. Mon alle butikkerne er deres e-handelssymbol værdigt?

  Kommentar by andreas — 6. august, 2007 @ 11:23

 3. Tjah, jeg har fået en mail om at min bestilling hos computerne.com er afmeldt og pengene vil ikke blive hævet alligevel.

  Kommentar by Søren Chrestensen — 6. august, 2007 @ 13:06

 4. Ja, det lader heller ikke til at computerne.com vil stå ved deres pris. Gad vide om de samme gælder for de 3 andre e-butikker hvoraf Multimedia-Experten A/S var en af dem. Computerne.com gjorde opmærksom på at de tog forbehold for prisfejl i deres handelsbetingelser, men det gør Bilka og alle de andre detailbutikker, der uddeler reklamertryksager også, men holder det?

  Her er hvad Computerne.com Aps skrev til mig. Læg mærke til at man kan få lov til at brokke sig for egen regning på et 90-nummer. Vældigt smart.
  —————————————–
  Vi har slette følgende vare på din ordre:

  Buffalo LinkStation Live HS-DH500GL – NAS – 500 GB – Serial ATA-150 – HD 500 GB x 1 – Gigabit Ethernet

  Grunden til at vi har slettet ovenstående vare/r er pga.:
  Vi har desværre været nød til at slette varen på din ordre, da der har været en prisfejl på vores hjemmeside, som vi hermed dybt beklager. Jf. vores ordreoptagelsesvilkår og gældende regler på området – er varen på din ordre hermed slettet. Skulle du være interesseret i et alternativt produkt, står vi selvfølgelig til rådighed med råd og vejledning. Vi beklager endnu en gang.

  Har du spørgsmål til dette kontakt da venligst vores salgs afdeling på telefon (+45) 90136136

  Vi skal også for en god ordrens skyld bekræfte at der IKKE vil ske betalinger til os, som følge af denne sletning.

  Har du således betalt med fx Dankort, Mastercard eller Visa har vi kun en hævetilladelse som vi ikke gør brug af.

  Har du betalt med Visa Electron, har vi igen kun en hævetilladelse som vi naturligvis ikke vil benytte. Du bedes dog bemærke at udstederen af dit Visa Electron kort, reserverer det beløb du har godkendt i ca. 2-3 uger. Ønsker du denne reservation fjernet, skal du kontakte din bank og medbringende denne E-mail som dokumenterer, at reservationen kan slettes.

  Har du betalt med Nordea Solo E-betaling, Danske Bank Netbetaling eller BG Bank Netbetaling, vil vores bogholderi automatisk tilbageføre beløbet til din konto indenfor ca. 1 uge.

  Med venlig hilsen
  Computerne.com ApS

  Denne e-mail kan indeholde fortroligt materiale, som kun er beregnet for adressaten, og som ikke må udleveres eller kopieres til nogen anden. Har De ved en fejltagelse modtaget denne e-mail, beder vi Dem omgående destruere e-mailen. På forhånd tak.

  This email and any files transmitted with it are confidential and intended solely for the use of the individual or entity to whom they are addressed.If you have received this email in error please destroy it.

  Kommentar by andreas — 6. august, 2007 @ 22:02

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress