Andreas Bach Aaen Innovation og Open Source

14. oktober, 2007

Asteriskserveren igen online

Filed under: linux — andreas @ 3:50

Flere har spurgt mig hvor min Asteriskserver blev af. Den er nu online igen på telefon 36958833. Jeg havde uforvarent opgraderet Asterisk og det havde lige gjort et eller andet ved SIP-registreringen, der gjorde at SIP-proxyen i min WRT54GS ikke længere kunne finde ud af at lave deep packet NAT routing. Det krævede en opdatering af SIP-proxyen. Det tog en del tid med Wireshark at komme til den overbevisning. NAT-proxyer er et dårligt koncept. Bestemte services bliver knyttet til bestemte porte og har jeg lige måttet erkende, der kan også være fejl i proxyimplementationen. Setupet bliver unægteligt temmelig meget mere bøvlet at debugge, når der fifles med pakkerne imellem klient og server.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress