Andreas Bach Aaen Innovation og Open Source

25. november, 2007

Linuxhardware til salg

Filed under: hardware,linux — andreas @ 23:56

blue-front.jpgblue-back.jpgKiss DVD

Jeg sætter hermed min mini-PC’er og min KiSS DP-500 til salg. Jeg får dem simpelthen brugt for lidt. Mini PC’en er en 200 HMz Geode x86 kompatibel fætter med 128 MB SODIMM ram. Ingen bevægelige dele. Nederst bagpå er der et compact flash slot. Jeg har tidligere brugt den til firewall, da den har 2 ethernet porte. I lang tid har den også været brugt til tynd klient. Kabinettet er er rigtigt solidt metalkabinet. En ægte industri-PC.

DVD-afspilleren KiSS DP-500 var revolutionerende da den kom frem, det er den ikke mere. Det er dog de stadig de færreste, der kører med Linux som operativsystem og som har et netværksstik bagpå. Den er ikke super nem at hacke, men stadig en ok boks, hvis man vil se film, der ligger på ens PC’s harddisk. Eller at man nyder, at den slår titlerne op på de sange man afspiller på CD, eller blot fordi man vil have en ekstern internetradio. Regionskodingen har jeg skudt i sænk.

Giv et bud og giv dig selv og Tux en julegave .

2 Comments »

 1. Hej Andreas!

  Er din gamle DP-500 solgt?

  Søren

  Kommentar by Søren Dalsgaard — 18. januar, 2010 @ 13:41

 2. Hej Søren,

  Nej min gamle DP-500 er ikke solgt. Den gik til højestbydende for et halvt år siden. Det var genbrugspladsen med et bud på nul kroner:-(. Mini-PCen har jeg stadig. Da PCen ikke er ret stor vil en passende venne-bytte-afhentningspris være én øl.

  Kommentar by andreas — 18. januar, 2010 @ 21:31

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress