Andreas Bach Aaen Innovation og Open Source

9. december, 2007

Bredbånd til folket

Filed under: hardware,småsnak — andreas @ 0:31

Nu med Fullrate

Ja så har jeg langt om længe fået leveret billigt bredbånd. Her en mit leverandørvalg faldet på Fullrate. Backup på internetforbindelsen er leveret af Stofa via kabelmodem. Kabelmodemet er placeret andetsteds i huset og er altså ikke under UPS’ens beskyttelse. Øverst til højre har jeg ført forbindelsen til husets 3 telefoni-stik ind.  Det er vist på tide, at jeg får lidt tekst på hullerne og ikke blot benytter hukommelsen. Farvede patchkabler ville også være en god ide. Telefonimæssigt har jeg Fullrate og Musimi som udbydere. Backup er mobiltelefonen. Alt i alt abonnementer for 4986 kr om året. Hertil kommer den obligatoriske indholdsskat (medielicens) på 2190 kr. årligt, variable omkostninger på ikke flatrate abonnementerne samt ikke mindst prisen for el til at drive det hele.

3 Comments »

  1. Fantastisk, hvis virkelig har og kan bruge 3 telefon nødstilfælde i broadband.Thanks Jeg skal prøve, hvis der kunne ske.

    Kommentar by billigt internet — 8. juli, 2009 @ 5:02

  2. Hvilke bredbånd udbyder benytter du i dag?

    Kommentar by Mobilt bredbånd — 21. oktober, 2011 @ 13:20

  3. I dag benytter jeg TDC internet, da jeg er tvunget til det via mit arbejde. Stofa er stadig backup. Telefoni køber jeg via Evercall og Musimi. Hermed er telefoni afkoblet fra medarbejderbredbåndet. Lige nu venter jeg på at NRGI Fibernet A/S beslutter sig for om der er nok interesserede i mit område for at gå i gang med at grave fiber ind. Det er måske op ad bakke. Stofa er lagt ind i hele området, så der er god dækning mht. kabeltv og internet via kabelmodem. ADSL kan levere næsten alt det standarden kan trække, da der ikke er langt til centralen. Området jeg bor i er et guldbryllupskvarter dog med enkelte børnefamilier imellem, der hvor dødsboerne har solgt huset videre. NRGI Fibernet A/S kan med deres Waoo produkt levere hurtigere internet, men ikke TV-pakker der for alvor kan konkurere. Telefonidelen er dyr i minutafregning, så her vil jeg klart beholde Evercall.

    Kommentar by andreas — 21. oktober, 2011 @ 14:13

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress