Andreas Bach Aaen Innovation og Open Source

3. marts, 2008

FOSDEM

Filed under: linux,småsnak — andreas @ 23:34

FOSDEM Janson auditorium

Der er nu gået en god uge siden jeg var på FOSDEM-konference i Bruxelles. FOSDEM er Free and Open Source Developers Meeting – og profilen er klar. Det er bestemt en konference for udviklere. Den ligger i en weekend, der er gratis entre, registrering er ikke nødvendig og konferencesporget er engelsk på trods af , at det foregår i Belgien. Det anslås at, der er omkring 5000 deltagere – nok ikke helt forkert, når man sammenligner mavefornemmelsen med størrelsen af Linuxforum i de seneste par år. Linuxforums fokus har dog klart været meget mere blandet. Lidt for leflen for forretningsfolk og offentlige myndigheder om fredagen og lidt for brugerne og udviklerne om lørdagen. Det største fællestræk er vel den danske vinkel på tingene. Er man udvikler, så kan jeg klart anbefale FOSDEM. De 12 samtidige spor tvinger en til at vælge hårdt i programmet. Nogle sessioner ender med at minde om workshops i stedet for oplæg.

FOSDEM Cross Building Debian

Det bliver taget en del beslutninger om den fremtidige udvikling, da mange udviklere for en gangs skyld mødes ansigt til ansigt frem for blot via email og anden elektronisk kommunikation. Som alle gode konferencer, så er det i korridorerne, at det spændende sker.

FOSDEM koridorsnak

Slutteligt er der jo mulighed for at komme til gratis fest og Belgisk øl. Live band var der endda også.

FOSDEM - Free Beer Party

Ingen kommentarer »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Powered by WordPress